Начало

Вход


Enter what you see:
This image contains a scrambled text, it is using a combination of colors, font size, background, angle in order to disallow computer to automate reading. You will have to reproduce it to post on my homepage
Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!
ОПИТЪТ ГАРАНТИРА КАЧЕСТВО

 

 

ДОБРЕ ДОШИ НА САЙТА НА НИДДО ЕООД

Вече 10 години работим само с опитни специалисти по системи за прозорци, врати и изолаций. При нас Вие сте в добри ръце и ще бъдете професионално консултирани, дори при нестандартна архитектура, относно строежа на Вашата нова къща или ремонта на жилището от оформлението, през топло- и шумоизолацията, до защитата от проникване с взлом. Вашите прозорци, врати и щори ще бъдат произведени, доставени и монтирани точно според Вашите желания. Но дори и след монтажа ние сме на Ваше разположение.

Ние залагаме на компетентността

Ниддо - НИЕ ЗАЛАГАМЕ НА КОМПЕТЕНТНОСТТА

 

 

 


Уважаеми клиенти , към нас можете да се обръщате и за ремонт или подмяна на: -стъклени врати, стъклени витрини, подови автомати, горни автомати, панти, регулиране на прозорци, добавяне на двуплоскосни механизми за прозорци и балконски врати, смяна на гумени уплътнения, прерязванe на интериорни врати, прекрояване и повдигане на алуминиеви врати, подмяна на стъклопакети и други съпътстващи ремонти по врати и прозорци.

 

 

 

 

 

АКО ИСКАТЕ ДА ПОРЪЧАТЕ:

Оферта
Получавате пълна информация при избора на дограма, врати или изолация компетентна консултация от нас и подробна оферта на място в офис по телефона или на електронна поща.

Поръчки
При желание за поръчка се изготвя Договор за поръчка, където се описват конфигурациите и материалите, с които ще бъдат реализирани. Техническо лице посещава на място обекта за снемане на точните размери, с което се счита, че поръчката е направена..

Ние ценим времето на клиента и по тази причина даваме точни срокове за изпълнение на поръчките. В договора се задава срок и Фирма НИДДО не нарушава този срок!

Производство
Вашият продукт ще бъде произведен качествено и в срок.

Доставка
Вашата ДОГРАМА ИЛИ ВРАТА, ще бъде доставена до обекта със специализиран наш транспорт, гарантиращ запазване на повърхностите на конструкциите и стъклото от повреди.

Монтаж
За безпроблемното функциониране на дограмата, вратите и изолацията е от съществено значение начина на монтаж.
Монтажниците, които ще посетят Вашия дом са преминали квалификационно обучение и имат дългогодишен стаж.
Монтажът и демотажът на дограмите и вратите е времето, когато ние сме във вашия дом. Фирма НИДДО се стреми да бъде извършено по най - добрия начин, като не се налага да чистите с часове след нас.

Гаранционно поддържане
Във фирмата е създадена и успешно работи оперативна сервизна група, способна да реши всеки възникнал проблем, който решаваме в рамките на 24 часа.

 

 

 

 

 

Продължава...
 

Facebook