Начало arrow PVC Дограма

Вход


Enter what you see:
This image contains a scrambled text, it is using a combination of colors, font size, background, angle in order to disallow computer to automate reading. You will have to reproduce it to post on my homepage
Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!
PVC Дограма
REHAU

Немскaтa PVC дограма REHAU се тества вече над 15 години на българския пазар и се е наложила като оптималното съотношение между цена и качество. Самият концерн производител притежава свои представителства в 51 държави на 3 континента - Европа, Америка и Азия.
Фирмата прогнозира 50 години живот за продукта си.

Предлагат се в цветове венге,махагон,златен дъб,тъмен дъб.

Продължава...
 
Aluplast

УЮТ И СПОКОЙСТВИЕ

Техническите характеристики за шумо и топлоизолация на пластмасите, като изолационен материал и невъзможността да се образува конденз са основните предимства на ПВЦ дограмата. Макар и всеки да разбира по своему уюта - тишината, топлината и красотата са винаги част от него. Ето защо ПВЦ профилите на ALUPLAST създават уют и спокойствие.Повечето фирми за дограма

предлагат обикновената 5 камерна система,докто ние ви предлагаме и системата с 5 камерна каса и 6 камерно заоблено водобранно крило.

Продължава...
 
TROKAL

УЮТ И СПОКОЙСТВИЕ

С InnoNova_70 TROCAL разработва една новаторска и елегантна прозоречна система ориентирана към естетичното и модерно производство на прозорци. Неговата тясна видима част гарантира елегантност на профила и същевременно голяма стъклена площ. Така в помещенията влизат повече светлина и жизнерадост.
Този атрактивен дизайн и отличните топлоизолационни качества се постигат с едва 70-милиметрови профили, без оглед на това, дали системата е със средно или прилягащо уплътнение.

TROCAL InnoNova_70 обединява в себе си много новаторски детайли:

 • привлекателен външен вид
 • почти невидими уплътнения
 • елеганти решения за пасивното крило
 • множество цветове
 • атрактивни очертания
 • с InnoNova_70 Ви предлагаме модерна профилна система, създаваща стандарти по отношение на технология, маркетинг и пласмент.

Разбира се за художественото оформяне на Вашите прозорци имате на разположение цялата цветова гама, разработена от TROCAL.

Предлагат се в цветове венге,махагон,златен дъб,тъмен дъб,сив пастелен и бял със структура.

Приятното чувство да си открил точната мярка.

TROCAL 88+ е мярката за високи изисквания и за превъзходство, непостижимо дори с по-големи дълбочини на профила.
Благодарение на извънредната си конструктивна якост новият профил става еталон за солидна надеждност и техническо съвършенство: приятното чувство и съзнанието, да си открил правилната мярка и да си създал точния продукт – за днешния ден, и за бъдещето.

С TROCAL 88+ се разкрива вълнуваща нова страница в модерното строителство, при която с новата профилна конструкция се постига извънредно тясна видима част – много елегантна и с перфектни пропорции. С TROCAL 88+ пластмасовият прозорец намира своето място при изграждането на претенциозни дизайнерски постройки. С TROCAL 88+ е постигнат качествен скок към едно по-високо ниво на обитаване и живот.

Пределни технически стойности и оптимална икономичност. Дограма Трокал

С TROCAL 88+ постоянният стремеж към следващото, по-високо ниво на качество извежда на преден план нов формат в производството на прозорци. Интелигентната цялостна конструкция на новия профил позволява рязко завишаване стойностите на топло- и шумоизолация, на сигурност и икономичност.

Подобряването на физичните свойства на прозореца чрез увеличаване дълбочината на профила достига своите граници по отношение на икономичност и екологичност именно при 88мм. Екологичност, породена от отговорното отношение към околната среда и необходимостта от икономичен подход към използването на енергия. Това именно са двете фундаментални изисквания и двата актуални аспекта, на които TROCAL 88+ дава разумен отговор. Със значително подобрени топлоизолационни качества за по-нисък разход на енергия .

1. Праволинеен дизайн с перфектни пропорции и тесни видими стени, позволяващи максимален достъп на светлина.
2. Високоизолираща шесткамерна термо система с централно уплътнение и дълбочина 88 мм.
3. Скосено стоманено усилване формира седма допълнителна камера.
4. Три уплътнителни равнини във всички области (дори в сгъвката на крилото и касата) се грижат за по-добрата защита срещу проливен дъжд и силен вятър.
5. Фалцовото уплътнение на крилото намалява термично обусловените движения на въздуха във фалца на крилото, с което се постига максимална топлоизолация.
6. Възможност за монтиране на функционални стъкла с дебелината на стъклопакета от 24 – 52 мм.
7. Лесни за чистене и поддръжка профили, благодарение разположението на обкова в защитената зона зад средното термо уплътнение.
8. Обезопасен монтаж, лесно присъединяване към вътрешните и външни прозоречни первази.


Най-новото поколение пластмасова профилна система TROKAL 88 plus, която за първи път бе представена през миналата година, дава отговор на растящите изисквания за енергийна ефективност и намаляването на топлинните загуби. Производителите на дограма, работещи със системите Kömmerling, едва днес виждат реалния ефект и предимствата на системата.

Всъщност това е високоефективна топлозащитна система, с оптимална дълбочина на профила 88 мм, средно уплътнение и 6 камери, оформени перфектно в цялостна конструкция.

Интелигентната цялостна конструкция на системата завишава в необичайна степен отчетените стойности по отношение на топло- и шумоизолация, сигурност и икономическа целесъобразност. Тесните видими части позволяват максимален приток на светлина и повече соларна енергия. Благодарение на по-добрата статика, с тези профили могат да се реализират по-големи от досегашните прозоречни крила с височина до 2,5 метра.

Дори в стандартно изпълнение новата система отговаря напълно на изискванията за нискоенергийна къща.

 

Продължава...
 
Vivaplast

Профилът VIVA Plast е разработен, конструиран и изпитан с помощта на инженери от немския институт в Розенхайм.

За първи път в България се използват най-модерните матрици със специално покритие - така наречените “POWER TOOLS”.

Системата отговаря на изискванията на EN 12608 разработен от Европейския комитет за нормиране на ПВЦ системи. Самият тои се произвежда с най-новото оборудване предлагано от водещите фирми “Greiner Extrusionstechnik” и “Krauss Maffei” на световния пазар.

Напълно автоматизираният процес на производство гарантира високото качество, чийто контрол се извършва, чрез специално разработена програма от Института на фирма “Greiner Extrusionstechnik” - GETU.

Повърхността на три и четири камерните системи VIVA Plast са с най-висок клас на блясък и абсорбираща способност на светлината. Висококачествените материали несъдържащи олово, гарантират екологично безвреден профил, отговарящ на нормите за чиста околна среда.

Профилите VIVA Plast изложени на драстични амплитудни атмосферни условия /влажност, средни месечни температури над 40°С и -25°С, променливо атмосферно налягане, киселинни дъждове / запазват невредими своята цялост, повърхност, блясък и цвят.

Предлагат се в цветове венге,махагон,златен дъб,тъмен дъб,сив пастелен и бял със структура.


VIVA PLAST серия 7500Ето и някои отличителни характиристики на VIVA PLAST серия 7500

 • PVC прозоречна система с 5 камерно водобранно крило с ширина 70 мм и 5 камерна каса с ширина 70 мм .
 • Елегантен и атрактивен дизайн.
 • Превъзходни топлоизолационни характеристики.
 • Висока шумоизолация, осигуряваща тишина и спокойствие във вашия дом.
 • Висококачествен PVC материал, устойчив на въздействието на външната среда.
 • Идеално гладка повърхност на профилите.
 • Използването на универсални усилители, обезпечават висока стабилност на конструкцията..
 • Дебелина на стените - 3мм
 • Дава възможност за стъклопакет 36 мм, което увеличава коефициента на шумо- и топлоизолация.
 • Специалния профил на крилото дава възможност за предпазване на гуменото уплътнение от атмосферни влияния (слънце, дъжд.....), което пък води до увеличаване на ресурса на изделието като цяло.
 • Оптимално застопоряване на „стъклодържателя” е гаранция за високи ветрови натоварвания. Стъклодържателят дава възможност за бързо и лесно почистване. Неговата геометрия позволява надеждно закрепване на вътрешни хоризонтални щори.

 

VIVA PLAST серия 6400VIVA PLAST серия 6400

 • Стабилна система с отлични топлоизолационни характерстики.
 • Висока шумоизолация, осигуряваща тишина и спокойствие във вашия дом.
 • Висококачествен PVC материал, устойчив на въздействието на външната среда
 • Гладка повърхност на профилите
 • Елегантен контур
 • Използването на специални усилители, обезпечават висока стабилност на конструкцията.
 • 4-камерни профили с ширина 60 мм
 • Дебелина на стената 3мм
 • Възможност за единично стъкло и двоен стъклопакет
 • Дебелина на стъклопакета - 24 мм.
Продължава...
 

Facebook