Начало arrow Дограма arrow AL Дограма

Вход


Enter what you see:
This image contains a scrambled text, it is using a combination of colors, font size, background, angle in order to disallow computer to automate reading. You will have to reproduce it to post on my homepage
Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!
AL Дограма
ETEM 40 000

Нова термоизолираща серия, проектирана специално за българските климатични условия. Предлага ефективни решения за всички типове конструкции с пълна хидро- и термоизолация, снабдена с три гумени уплътнения и специално разработена дренажна система. Термоизолация U < 2.8 W/sq.m K, Въздухонепроницаемост от Категория 4, Хидроизолация от категория Е 1050, Съпротивление на вятъра от категория С5

 

 

 

 

 

 

ЕТЕМ Е 45-ТЕЖКАТА АРТИЛЕРИЯ

 

Алуминиева дограма Etem E-45 е система за алуминиева дограма с прекъснат термичен мост 24мм. Системата стъпва върху добре познатата вече и наложила се система Е-40 с влагане на по-широки полиамидни ленти – 24мм и осигурява оптимална топлоизолация.
Коефициент на топлопреминаване Uf=2,1 W/m².K, група 2.1 /2< Uf<=2,8 W/m².K /според DIN 4108. Коефициент на топлопреминаване Uf=1,9 W/m².K.
Задоволява съвременните естетически изисквания към алуминиевата дограма, в съчетание с необходимите структурни характеристики на профилите. Оптимизирана е по отношение на съотношението максимална структурна стабилност и използване на минимално количество алуминий. Усилване на профилите в пунктовете, понасящи напрежения. Системата позволява изпълнение на фиксирани и отваряеми позиции. Благодарение на прекъснатия термомост се осигурява много добра топлоизолация. Голямото разнообразие от профили – прави и заоблени обхващат всички естетически и функционални нужди. Отваряемост – отваряне на вертикална ос, двуплоскостно отваряне, възможност за отваряне навън и навътре.

 

 
ЕТЕМ 2000

Термоизолираща серия с термомост 24 мм. и три гумени уплътнениия между крилото и касата. Термоизолация от категория 2.1, Възухонепроницаемост от категория 4, Хидроизолация от категория 9А, Съпротивление на вятъра от категория 5С

Продължава...
 
Система плъзгане

Алуминиевата система която предлагаме включва необходимите профили за конструирането на всички познати конфигурации плъзгане. Богатата гама от профили, напълно задоволява всички структурни и естетически изисквания. При конструиране на системата са положени усилия за създаване на профили с възможност за комбиниране. Крилата, свързващите и допълнителните профили предлагат максимална стабилност при минимален разход на алуминий.Възможност за боядисване в над 200 цвята както и в над 10 вида дървесни имитаций.


Продължава...
 
Стъклени витрини

Уважаеми клиенти, към нас може да се обръщате както за изработване, така и за ремонт на стъклени витрини, врати и подови автомати.

 

Стъклените витрини са изработени от закалено стъкло, триплекс или обикновенно по-дебело стъкло. Намиращи приложение за офиси, магазини, обществени сгради и интериорно вътрешно обзавеждане.Стъклените врати са с монтиран специален обков,осигуряващ надеждната защита на Вашето помещение.

Алуминиевият профил може да бъде в различни цветове по RAL. Пожелание на клиента могат да бъдат монтирани стъклени врати с различни размери извън стандартните, както и има избор по отношение на цвета на стъклата. Обковът за стъклените врати е на фирмите DORMA, MAB , INAL или OZONE.

 

 

 

 

 

 

За да бъдат вашите витрини индивидуални и уникални можем да матираме стъклото. Матирането е процес , при който се постига млечнобял цвят на стъклото. При нас то се извършва механично чрез пясъкоструйна машина. Чрез матирането могат да се направят различни фигури, орнаменти или надписи върху стъклото. Този ефект може да се получи и със самозалепващо се фолио, като можем да Ви предложим избор по каталог от над 10 000 мотива.

 

Флоатното стъкло е най-разпространеното плоско стъкло. Технологията позволява завършения продукт да има почти идеално успоредни повърхности. То се произвежда в стандартни дебелини от 2мм до 20 мм. Най-използваната дебелина на стъкло при изработката на стъклени витрини е 10мм.

 

 

 

 


 


Закалените и триплексовите стъкла се отнасят към категорията на безопасните стъкла. Технологията на изработка обуславя високата степен на стабилност и трудна чупливост на тези видове стъкла.
Закаленото стъкло при чупене се разпада на много малки частици, което намалява до минимум възможността от поражения. Произвежда се с дебелини от 8 до 20 мм.

 


Триплексното стъкло се произвежда чрез свързване на два или повече слоя обикновено флоатно стъкло с пластмасов вътрешен слой, обикновено от поливинил бутил (PVB). PVB се поставя между стъклата, които след това се подлагат на термична обработка /~ 70°C/ и преминават през валцоване, за да се извадят остатъците от въздух и да се създаде първоначална връзка. Стандартно използваната дебелина за стъклени витрини е 10,4 мм триплекс от две стъкла по 5 мм и междинен слой 0,38 мм. Междинният слой задържа двата пласта стъкло, свързани дори след счупването им. Високата му якост предотвратява начупването на стъклото на парчета и то не се разпада. Повечето слоеве и по-дебелото стъкло допълнително увеличават здравината.

 


Стъклата могат да бъдат в пет основни цвята - прозрачно, зелено, синьо, сиво, кафяво.

 

 

 

 

 

 

 

След като се монтират,може да се придаде уникалност на всяка врата или витрина според вашите предпочитания...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook