Начало arrow Душ кабини

Вход


Enter what you see:
This image contains a scrambled text, it is using a combination of colors, font size, background, angle in order to disallow computer to automate reading. You will have to reproduce it to post on my homepage
Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!
Душ кабини
Душ кабини

 

Душ кабини с врати, изпълнени най-често от 8 мм.закалено стъкло. Изпълненията на този тип душ кабини са според Вашето помещение и според Вашите изисквания. Големините на фиксираните части са без значение за нас, a вратите им може да се плъзгат, отварят на панти, да се срещат в една равнина или под ъгъл, да се уплътняват с магнитни или силиконови уплътнения. Възможно е закрепване на пантите към стена или към стъкло. Предлагаме пълна гама от аксесоари за душ кабини и кратки срокове на изпълнение и естественно конкурентни цени.

 

 

 

Възможни цветове на стъклото са: бяло-прозрачно; матирано, със зелен оттенък, с кафяв оттенък, със сив оттенък или със син оттенък.

 

 

 

 

 

 

 

 

Стъклата могат да бъдат с матирани ивици, кръгчета, точки, квадратчета и всякъкви фигури по желание на клиента, както и фигури и елементи от плочки за баня. Предлагаме мотиви и от каталог с над 10 000 графики.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Паравани

Параваните вече са съществена част във интериора и функционалността на банята.

 

Ние можем да Ви консултираме, да проектираме, оразмерим, изработим и монтитаме стъкленият параван точно според Вашите изисквания и очаквания.

Душ параваните се изработват от 8 мм закалено стъкло, което може да бъде бяло-прозрачно; матирано, със зелен оттенък, скафяв оттенък, със сив оттенък, със син оттенък, или стъкло с матирани ивици, кръгчета, точки, квадратчета и всякъкви фигури по желание на клиента, както и фигури и елементи от плочки за баня.


Параваните се състоят от една или няколко статични части. Може да се изработят и за вана с височина на стъклото 140-150см. Укрепването за стената става с държачи, или лайсни от инокс. В обкова на параваните се включва и къс или дълъг лост в зависимост от размера на стъклото и силиконови антибактериални уплътнители, или антибактериален силикон..

 

 
Плъзгащи системи

Плъзгащата система за душ кабини е много здрава и надежна, пести място и е изключително функционална, профила е алуминиев. Носещата количка е с капсуловани лагери и издържа до 60кг. На пода има само един водач. Плъзгащите паравани се изработват от две, три и четири части както и от две врати.

 

 

Facebook