Начало arrow Дограма arrow Мрежи п-в насекоми

Вход


Enter what you see:
This image contains a scrambled text, it is using a combination of colors, font size, background, angle in order to disallow computer to automate reading. You will have to reproduce it to post on my homepage
Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!
Мрежи против насекоми

При съвременните противонасекомни мрежи има подходящи модели за прозорци и врати . Като цяло притежават следните общи характеристики:

  • Универсални - могат да се излолзват за прозорци и врати
  • Не изискват почти никаква поддръжка
  • Рамките са произведени от висококачествени материали, които гарантират тяхната дълготрайност
  • Има възможност за избор на цвят на профила (рамката)
  • Почти невидими, не пречат на гледката
  • Не заемат допълнително място
  • В нашите противонасекомни мрежи се влага стъклофибърна мрежа,  която има 10 годишна гаранция.

Видовете комарници са следните : статични, ролетни и на панти.

Статични противонасекомни мрежи

 

Подходящи за всички видове прозорци, при които не се налага преминаване през пространството и не се налага преместването на мрежата; най-удачни са за монтиране на прозорци, които се използват само за проветряване на помещението. В много от случаите има възможност да бъдат откачани и закачани сезонно. Това се осъществява посредством специални куки, магнити или райбери.

 

 

 

Ролетни противонасекомни мрежи

 

Този тип комарник има предимството да се вдига и спуска в зависимост от Вашите нужди. Лесното прибиране на комарната мрежа улеснява почистването на неотваряемите части на прозореца отвън. В зимните месеци от годината комарната мрежа може да бъде прибрана, което значително удължава трайността й и я предпазва от стареене и от резките пориви на вятъра.

 

 

Противонасекомни мрежи на панти

 

Комарните мрежи на панти са надеждни и създават удобство. Механизмът е максимално опростен – рамката е закачена на панти зтварянето става с щипка. Прибирането ,измиването и поставянето става много лесно, не старее и може да се използва за изключително дълъг период от време.

 

 

 

 

Facebook