Начало arrow Щори arrow Вътрешни arrow Вертикални

Вход


Enter what you see:
This image contains a scrambled text, it is using a combination of colors, font size, background, angle in order to disallow computer to automate reading. You will have to reproduce it to post on my homepage
Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!
Вертикални

Верткалните щори са едни от най-предпочитаните заради своята функционалност и практичност. Придават на всяко едно помещение завършен вид, без значение дали това ще е всекидневна, спалня, офис или заведение. Може да комбинирате цвета на щорите да се доближава до цвета на стени, мебели, ламинат или да се различават и да изпъкват по-ясно в интериора.
Предлагат се с текстилни, ПВЦ и алуминиеви ленти. Моделите с ПВЦ и алуминиеви ленти са по-подходящи за офиси или заведения, отколкото за дома. Текстилните пасват еднакво добре навсякъде, предлагат се в два размера според широчината на лентите (89мм. и 127мм.) и голямо разнообразие от цветове и шарки.
Вертикалните щори са лесни за поддръжка. Антистатични са, не полепва прах по плата.
Събирането на лентите (в ляво, дясно, двата края или в средата), както и разположението на механизма за управление на щората (в ляво или в дясно) е според нуждите и преценката на клиента, за по-голямо удобство при работа с щорите.
Монтират се на стена или таван.

Вертикални щори - текстил 89мм. над 180 цвята

 


 

 
Следваща >

Facebook