Начало arrow Врати arrow Интериорни врати arrow Врати HDF

Вход


Enter what you see:
This image contains a scrambled text, it is using a combination of colors, font size, background, angle in order to disallow computer to automate reading. You will have to reproduce it to post on my homepage
Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!
Врати HDF

 

 

 

Интериорните врати са изработени от 8мм. HDF плоскости. Крилото е изработено от рамка от масивна иглолистна дървесина, стъклото е 4мм орнаментно и подсилено.

В базовият комплект се включва крило, права каса 10см. и един комплект прави первази за от едната страна на касата,или каса с заоблени првази който обхващат стената и от двете страни като дебелината на стената може да бъде от 10 см. до 37 см. метален обков-иноксови дръжки, брава, патрон с три ключа, метален насрещник, три лагерни панти, гумени уплътнения, съобразени с цвета на вратата.

Възможните размери на вратите с касата са: 68/204: 78/204 ; 88/204 см.

Възможните размери на крилото са:60/200. 70/200; 80/200 см.

С цел да задоволим нуждите на клиентите всички модели и цветове ги поддържаме на склад.

Вратите се предлагат в следните цветове:

Светъл дъб,венге,златен дъб,череша,орех бял за някои модели.

 

 

 

модел 056

модел 066

 

модел 056

 

МОДЕЛ030

 

МОДЕЛ 070

 

МОДЕЛ 017

 

МОДЕЛ 048

 

МОДЕЛ 021

 

 

МОДЕЛ 014

 

 

 

 

МОДЕЛ 021

Най-новото, което предлагаме е възможността да изработим алуминиева врата нормално отваряне или плъзгаща, в цвят сходен на интериорните , които сте избрали за да не правите компромис нито за материала , нито за цвета на вратите за мокрите помещения. Влагата в тези помещения е с висок процент и не е препоръчително да се поставят врати от мдф, пдч, фазер или други материали , които не са влагоустойчиви.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
< Предишна   Следваща >

Facebook