Начало arrow Врати arrow Плъзгащи се arrow Интериорни плъзгащи се по размер

Вход


Enter what you see:
This image contains a scrambled text, it is using a combination of colors, font size, background, angle in order to disallow computer to automate reading. You will have to reproduce it to post on my homepage
Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!
Интериорни плъзгащи се по размер

 

Системи за плъзгащи се врати в интериора.

Определено най-използваната плъзгаща се врата е интериорната единична,на горна релса.Като модел може да бъде като всички от каталога на CLASSEN,както единична

така може да бъде и двийна.

Често се налага да преграждаме или разделяме отделни пространства в интериора, като това трябва да стане по възможно най-комфортен, елегантен и функционален начин. В тези случаи системите за плъзгащи се врати са отлично решение.

 


Чрез тях се постига не само подвижна преграда или врата, но и възможност за влияние върху дизайна на пространството. Най-често в жилището чрез плъзгащи врати се отделят кухнята и трапезарията или дневната и спалнята от гардеробната стая.

 

Огромното разнообразие от приложения на системите за плъзгащи се врати в интериора предопределя и различията в техните механизми.Както и при системите за плъзгане в мебелите основното предимство при интериорните плъзгащи се врати е в това, че не се изисква допълнително пространство пред вратата за нейното отваряне.

 

Друго съществено предимство е, че чрез плъзгащите се врати могат да се преградят цели интериорни пространства, без да се изграждат преградни стени. Това е един много лесен, функционален и ефектен начин за промяна на конфигурацията на голямо помещение или Видове системи за плъзгащи се врати в интериора.

Всички врати от каталога на CLASSEN могат да бъдат плъзгащи. Каталога можете да го изтеглите от раздел врати CLASSEN.

ВЕЧЕ ПРЕДЛАГАМЕ АЛУМИНИЕВИ ВРАТИ САМО НА ГОРНА РЕЛСА В РАЗЛИЧЕН ЦВЯТ ИЛИ ДЪРВЕСЕН ДЕКОР.

 


 

 

 
< Предишна   Следваща >

Facebook