Начало arrow Врати arrow Интериорни врати arrow Врати ERKADO

Вход


Enter what you see:
This image contains a scrambled text, it is using a combination of colors, font size, background, angle in order to disallow computer to automate reading. You will have to reproduce it to post on my homepage
Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!
Врати ERKADO

 

ОТТУК МОЖЕТЕ ДА ИЗТЕГЛИТЕ

КАТАЛОГА НА ВРАТИ ERKADO

От началото на 2010 година НИДДО ЕООД е официален представител на фирма ERKADO - най-големият производител на врати и каси в Република Полша.

НОВО!!

"ERKADO" ПРЕДЛАГА КАСИ " КАМУФЛАЖ" ИЗРАБОТЕНИ ОТ МДФ С ДЕКОРАТИВНО ФОЛИО. ТАЗИ КАСА Е ПЕРФАКТНОТО РЕШЕНИЕ В СЛУЧАЙ НА МОНТАЖ ВЪРХУ СЪЩЕСТВУВАЩА ЖЕЛЯЗНА КАСА ЗА ВРАТА БЕЗ ДА ИМА НУЖДА ТЯ ДА СЕ ДЕМОНТИРА. С ИЗПОЛЗВАНЕТО НА РЕГУЛИРАЩЕЛЕМЕНТ ТАЗИ КАСА МОЖЕ ДА СЕ МОНТИРА НА СТЕНИ С ДЕБЕЛИНА ОТ 60мм ДО 360мм


 

 

Най-новото, което предлагаме е възможноста да изработим алуминиева врата нормално отваряне или плъзгаща , в цвят като на интериорните врати, които сте избрали за да не правите компромис нито за материала , нито за цвета на вратите за мокрите помещения, защото влагата в тези помещения е доста висока и не е препоръчително да се слагат врати от мдф, пдч, фазер или други материали, които не са влагоустойчиви.


Днешното производство се извършва с нови и модерни линии, чрез които се постига най-високо качество на изпълнение, потвърдено от сертификацията на системата за управление на качеството в съответствие със стандартите ISO 9001:2000.


ERKADO произвежда над 60 вида врати и каси с различни модели и покрития. Покритията от естествен фурнир са както традиционните дъб, бук, череша, махагон, круша, орех и др., така и екзотичните бубинга, падоук, венге, сребърен дъб, индийска ябълка, маказар, сребърно зебрано, африкански орех и много други.
Ламинатните покрития са с висок клас износоустойчивост - HPL, среден клас на износоустойчивост – CPL и PVC фолио, с различни декори.


Вратите и касите ERKADO се отличават и със своя професионален дизайн. Можете да изберете врати и каси с всякакъв начин на отваряне – стандартни, летящи, плъзгащи се, ламелни, с нестандартно изпълнение от дърво, цветове и функционалност – плътни, остъклени, противопожарни, шумоизолиращи, врати за различни климатични условия и др. специални врати и каси, включително и остъклени стени.


ERKADO е новатор в производството на врати и облицовъчни дървени каси за панелни жилища - много добра алтернатива за подмяна на старите врати, без къртене и други разрушителни действия ОСОБЕННО ПРИ СТАРИТЕ МЕТАЛНИ КАСИ.


ERKADO е лидер в производството на стъклени врати с дървени каси, с качество гарантирано от традициите в този бранш в Република Полша.

Вратите ERKADO могат да задоволят и най-изискания Ви вкус!

 
< Предишна   Следваща >

Facebook