Начало arrow Врати arrow Плъзгащи се arrow Стъклени

Вход


Enter what you see:
This image contains a scrambled text, it is using a combination of colors, font size, background, angle in order to disallow computer to automate reading. You will have to reproduce it to post on my homepage
Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!
Стъклени плъзгащи се врати

Стъклената плъзгаща се врата придава на съвременният дом функционален стил, интелигентно разпределение и удобство.
Релсите, на които се закачат крилата се монтират на тавана или на стената. На пода няма водеща релса или нещо, което трябва да прекрачвате. Преимуществата на тези врати са, че могат да се направят с по-големи размери от вратите на панти, а в същото време пестят място, плъзгайки се покрай стена или витрина.

 

 

 

Системата може да се закрепи на стената, на тавана или по трегера на конфигурация от единичен или двоен панел с или без неподвижни странични крила.

 

 

 

 

 

Стъклените плъзгащи врати са подходящи за разделяне на две помещения, за отделяне на обособени части , които с едно движение се приобщават отново, както и за вътрешни врати.

 

 

 

 

Дизайните също така са в различно многообразие от привлекателни цветове и стилове. Вие също така можете да осигурите сои собствен персонализиран дизайн, като предоставите свои собствени снимки или тапети.

 

 

 

 
Следваща >

Facebook