Начало arrow Врати arrow Интериорни врати arrow Врати Classen

Вход


Enter what you see:
This image contains a scrambled text, it is using a combination of colors, font size, background, angle in order to disallow computer to automate reading. You will have to reproduce it to post on my homepage
Забравена парола
Нямате достъп?
Регистрирайте се!!!
Врати CLASSEN

 

Теглене на каталог

 

 

Уважаеми клиенти,имаме удоволствието да Ви представим Вратите на немската компания CLASSEN.

Голямото ни предимство е,че поддържаме на склад 7 колекции интериорни врати и всички видове и размери каси към тях в подбрани цветове на немската компания “Classen”. Компанията е сред водещите в производството на вътрешни врати от MDF .

При нас може да се насладите на над 30 серии вътрешни врати и на разнообразие от над 25 цвята. Вратите на заводите “Classen” имат всички сертификати за качество.

Разнообразието от размери, цветове и дизайн с които разполагаме на склад, гарантира широки възможности за избор.

 

Друго голямо предимство е,че всички врати от каталога на CLASSEN могат да бъдат и плъзгащи се,като за по-подробна информация можете да посетите раздел-плъзгащи се интериорни.

Но оснвното предимство на вртите CLASSEN е това,че крилото е така нареченто "фалцово".При фалцовите врати крилото покрива касата като по този начин не се вижда фугата между крилото и касата,както и това,че пантите се регулират което е много важно особено когато стената или пода не е равен.

ВЕЧЕ НЕ Е НУЖНО ДА СЕ КЪРТЯТ СТАРИТЕ МЕТАЛНИ КАСИ НА ВЪТРЕШНИТЕ ВРАТИ ПРИ ПАНЕЛНИТЕ АПАРТАМЕНТИ, НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ СПЕЦИАЛНО РАЗРАБОТЕНА КАСА МДФ ЗА ВЪТРЕШНИ ВРАТИ, КОЯТО НЕ ПРОМЕНЯ РАМЕРА НА ВРАТАТА.ТАЗИ КАСА МОЖЕ ДА СЕ ИЗПОЛЗВА И ЗА ОБЛИЧАНЕ НА СТАРИ ДЪРВЕНИ КАСИ АКО СА ДО 19 СМ ШИРИНА И ПО ТОЗИ НАЧИН ДА СЕ ИЗБЕГНЕ КЪРТЕНЕ И СВАЛЯНЕ НА СТАРИТЕ КАСИ.

Изборът на каси също е голям.Предлагат се пет вида каси.

-стандартна каса която е без первази.

-регулеруема права каса с первази от двете страни.

-Регулеруема обла каса с первази от двете страни-"Ню Аркус"

-Обла каса с перваз само от едната страна-:Аркус"

 

 

-И новата разработка на завода за интериорни врати CLASSEN : специална каса за обличане на металните каси в панелните жилища.

Разработката позволява да се облече металната каса с нова, БЕЗ КЪРТЕНЕ и с МИНИМАЛНО НАМАЛЯНЕ на отвора. Това дава възможност да подмените старите интериорни врати с нови, всякакви цветове, модели и остъкления, без да се подлагате на неудобствата от къртенето на старите каси, а и светлия отвор се намалява минимално, само с около 4 см общо.

Новата каса може да се комбинира и е съвместима с всички модели интериорни врати CLASSEN, включително и с тези които се поддържат на склад. Тя се произвежда в над 10 цвята фолио като орех, акация,бяло, графит, венге и други. Касата е за два размера дебелина на стената,от 70 до 110 мм и от 110 до 150 мм, като тези дебелини са стандартни за панелните жилища. За пример стените на кухни и спални са по 70мм, на холовете са 140 мм.

Ако разполагате със скромен бюджет, а искате да получите качествени вътрешни врати попитайте за нашата промоционална колекция и ще и останете приятно изненадани от дизайна и цената.

Оглед:

В удобно за вас време ще бъдете посетени от специалист, с когото ще обсъдите на място как искате да се поставят новите ви врати, накъде и как да се отварят, както и други специфики, за които най-вероятно няма да сте помислили предварително.

Доставка до Адрес

Предлагаме доставка до адрес за всички наши продукти както в Пловдив, така и в цялата страна.

Професионален монтаж

Предлагаме качествен монтаж, от опитни специалисти,защото идеалната врата заслужава перфектен монтаж

Консултация преди да поръчате

Доверете се на нашия професионален опит. Ние ще ви дадем насоки и ще ви помогнем при избора.

 
Следваща >

Facebook